top of page

Kiddies wast de kleding zelf.


WAARDEVOL - Kiddies feestkisten zijn met de grootste zorg samengesteld, veelal zelfgemaakt en dus waardevol. Daarom vragen wij u zorgvuldig met de kist en inhoud om te gaan. Wij gaan ervan uit dat we de kist in dezelfde conditie terug krijgen als waarin u hem meekreeg.


BORG – De huur bedraagt € 60,- voor 6 kinderen en € 5,- voor ieder extra kind (dit is incl. 21% BTW). De borg is € 50,-; dit dient bij het ophalen van de kist contant betaald te worden (geen mogelijkheid tot pinnen!!) Indien er bij het terugbrengen spullen ontbreken of stuk zijn, zal dit verrekend worden met de borg, zoals vermeld in de inhoudsopgave.


INHOUDSLIJST- Na het ophalen van de kist kijkt u thuis met de lijst de inhoud na, mocht er iets missen, zo spoedig mogelijk doorgeven s.v.p. Als u de kist retour brengt wordt alles samen nagekeken.


OPHALEN- TERUGBRENGEN : In overleg bepalen we de ophaal en terugbreng datum.

 

EIGENDOM - De kist en inhoud blijven eigendom van Kiddies en mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een volwassene. S.v.p niet frituren of roken in dezelfde ruimte als waar de kleding en spullen zich bevinden. Met de soldatenkist niet het strand of de duinen in, de bossen is geen probleem.


AANSPRAKELIJKHEID - Kiddies aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade of letsel die op enige wijze voortvloeit uit het gebruik van de materialen of spellen uit de kist.


ANNULEREN - Kosteloos annuleren kan tot 2 weken voor de afgesproken datum. Indien u later annuleert bent u

50 % van de huurkosten verschuldigd.


De kisten zijn afgestemd op zes kinderen - extra kinderen in overleg a € 5,00 per kind.

bottom of page