top of page

Het meest romantische feestje ooit                                                                            16 juni 2021

Wat een romantisch feestje zal dit worden zeg!

Kies een van de prachtige jurken van het rek, om vervolgens als echte bruiden uitgebreid te worden opgemaakt, geparfumeerd, de haren mooi in de krul en de bruidssluier in. De bruidsjurken en witte handschoenen mogen aan. Elke bruid krijgt een bruidsboeket. De jongens gaan als bruidegom.

Maar o nee!! De bruidegom is de ringen kwijtgeraakt! Zonder de ringen kan het hele feest niet doorgaan! Om het bruiloftsfeest te redden doen we allerlei opdrachten om de ringen uiteindelijk te kunnen vinden, zodat het feest toch nog door kan gaan! De fotoshoot, boeketjes vangen, de eerste dans, het hoge hakken parcours, bruidstaart estafette, hartjes happen zijn een greep uit deze bruiloftsopdrachten!

Kortom een zeer romantisch feestje, met prachtige materialen om de kinderen en uw huis prachtig om te toveren. Ook deze kist heeft een aantal mooie nieuwe toevoegingen gekregen, waaronder een prachtige bruidstaart, hartjes twister, foto props.

Om deze kist ook te reserveren kijk op: https://www.kiddies-feestkisten.nl/themakist-bruidjes

Een prinses voor 1 dag!                                                                                             2 juni 2021

Elk meisje droomt er wel eens van, om voor één dag een echte prinses te zijn, samen met haar vriendinnen. Prachtige jurken, make-up en juwelen. Laat deze droom nu eens voor één dag werkelijkheid worden!

Deze kist bevat naast een groot aantal prachtige prinsessenjurken, ook allerlei accessoires zoals kroontjes, veren waaiers en make-up om de kinderen om te toveren tot echte prinsessen. Jongens krijgen een ridderpak. Gebruik alle versiering om de kamer te versieren en verzamel met de prinsessen de gouden parels om de missende ketting weer compleet te maken! Samen gaan we kikker kussen, doen we een tronendans, de kroontjesloop, appel happen, het hoge hakkenparcours, hartjestwister en het voelspel om de parels te verdienen.

Dit wordt een feestje om nooit te vergeten!

Wil je ook deze kist reserveren? Kijk snel op onze website https://www.kiddies-feestkisten.nl/themakist-prinsessen

Superhelden kom in actie!                                                                                         26 mei 2021

Superhelden kom in actie! De bank is beroofd en de boef is er vandoor met de buit. Met deze uitgebreide kist waan je je in een compleet andere wereld. Prachtige pakken in alle maten toveren ieder kind in een handomdraai om in hun favoriete superheld. Spiderman, Wonder Woman, De Hulk, Mega Mindy, Batman; ze zijn er allemaal bij!

Los met alle superhelden deze misdaad op en vang de boef en de zak met geld! Tijdens de spellen waarin de superkrachten getest worden, verdien je aanwijzingen om de boef te vangen en de buit te vinden!

Ook zo’n te gek feestje vieren? Neem een kijkje op onze site : https://www.kiddies-feestkisten.nl/themakist-superhelden

Ridders en prinsessen, speel het riddertoernooi!                                                       23 mei 2021

En de katapult hoort bij.....jawel onze ridderkist!! Ook ring gooien om het zwaard van koning Arthur, kastelen bombarderen, ridder twister en vele andere ridderspellen zijn onderdeel van deze fantastisch gerestylede kist! Samen gaan de kinderen als echte ridders en prinsessen meedoen aan het riddertoernooi op het kasteel van Ridder Graniet!

Nadat iedereen is omgetoverd tot ridder of prinses, doen ze alle opdrachten. Bij iedere opdracht winnen ze een puzzelstuk. Maak daarna de puzzel tot een prachtig winnaarsschild, win de grote schat en wordt geslagen tot echte ridder!

https://kiddies-feestkisten.nl/themakist-ridderfeest

Lasergamen met echte munitiekist                                                                          14 maart 2021

Weer of geen weer, met onze toffe lasergames maak je er altijd een feestje van!!

Met deze complete set kun je nu eenvoudig lasergamen in je eigen buurt! In het bos, bij een strandje, of binnen, een unieke ervaring wordt het zeker! In 2 teams probeer je elkaars target uit te schakelen, maar eerst moet je hem vinden en hij wordt goed verdedigd! Je huurt dit pakket los of als aanvulling op een van onze themakisten. Ook voor buurtverenigingen, kamp of BSO is dit een fantastische activiteit.

Huur deze gave set in een unieke munitiekist! Inclusief een uitgebreid draaiboek, 6 laserpistolen en 2 targets (1 voor ieder team). Extra laserpistolen zijn bij te huren tot totaal 12 stuks en met verschillende spelvormen. Boeken of meer informatie op: https://www.kiddies-feestkisten.nl/lasergame

Het 10 stappenplan voor een kinderfeestje                                                              7 maart 2021

Hoe geef je een coronaproof kinderfeestje voor je jarige kind? Gewoon, thuis!

Maar wat een werk en voorbereiding zeg, hoe organiseer je dat? Veel kinderen verwachten helemaal niet zo veel als je zou denken, hun vriendjes en vriendinnen om zich heen met leuke spelletjes en lekkers zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje thuis! Ook in coronatijd!

Daarom een overzichtelijk stappenplan op onze site waarmee je in een handomdraai zelf een fantastisch kinderpartijtje organiseert. Naar wens met een beetje hulp van ons 😉. https://www.kiddies-feestkisten.nl/apps/blog/

Ga naar buiten met de legerkist                                                                            21 februari 2021

Het mooie lenteweer is weer begonnen!!

Denk voor een kinderverjaardag dan eens aan onze legerkist! Deze is ideaal voor buiten feestjes!

Ga met deze zeer uitgebreide kist avontuurlijk op bivak, zet samen de soldatentent op, camoufleer je in legeroutfit, marcheer samen rond met je eigen rugzak, verover de vlag, kijk uit voor het dynamiet, doe de stormbaan met allerlei spellen en sluit af met een hapje en drankje uit je eigen veldfles en eetblik. Kortom een zeer uitgebreide kist vol spullen rechtstreeks uit het echte leger!

Zowel voor de kleinere kinderen als de oudere kinderen is dit een hele toffe kist, hij is namelijk ook uit te breiden met een lasergame set. U huurt deze kist al voor € 45,- voor 6 kinderen! Uitbreiding is mogelijk voor € 5,- per kind.

Benieuwd wat er nog meer in de kist zit? Kijk snel op onze website https://www.kiddies-feestkisten.nl/themakist-soldaten 

Wat een bewogen jaar!                                                                                         13 december 2020

December, tijd om eens terug te kijken naar het afgelopen bewogen jaar. In maart startten wij met Kiddies Feestkisten waarna we vlot daarna met tal van maatregelen geconfronteerd werden. In de maanden die volgden was een ieder in de ban van dit virus, konden we zoveel niet doen maar sommige dingen juist nu wel. Terug naar de basis, thuis een feestje vieren met alles waar het om gaat; samen zijn met vriendjes en vriendinnetjes!

Persoonlijk vonden wij het dan ook fantastisch om zoveel enthousiaste berichten en foto’s terug te krijgen van ouders. Ook van hen die eigenlijk een heel ander feestje in gedachten hadden. Het maakt ons des te meer enthousiast en gedreven om ook in 2021 veel kinderen zo’n bijzonder feestje te kunnen bezorgen!

Kokskist vernieuwd!                                                                                               6 december 2020

In deze maand vol lekkers....maak er nog een groter feest van met onze kokskist!

Door alle nieuwe spellen toch stiekem een van onze favorieten geworden!

Met deze veelzijdige kist beslis je zelf of je veel wilt koken en bakken of juist meer spellen gaat doen. De kist is namelijk geheel vernieuwd met veel toffe spellen! Verzamel bij elk spel een pizzapunt, maak de pizza compleet en verdien het chef-kok diploma. Speel het bestekspel, gooi toetjes om en doe het avontuurlijke stapelspel. Ook deze smakelijke kist huren?

Kijk op https://www.kiddies-feestkisten.nl/themakist-koksfeest

Onze spannendste themakist                                                                              22 november 2020

Deze donkere dagen zijn het perfecte decor voor onze spannendste themakist! De griezelkist!!

In deze griezelkist zit werkelijk alles om er een superspannend feest van te maken. Maak een eng griezelhol met vol spoken, skeletten, enge griezelmaskers, vleermuizen en spinrag en ga samen de strijd aan tegen de vloek die over de kinderen is uitgesproken door de heksenkring!

Zodra iedereen is omgetoverd tot heks, griezel of tovenaar kunnen de kinderen op zoek naar de spreuk die hen zal verlossen van de vloek. De spreuk is er, maar is verspreid over 9 puzzelstukken. Door samen alle griezelopdrachten te doen kan de spreuk compleet worden gemaakt!

Zo worden er griezels verjaagd, heksengolf gespeeld met heksenbezems, mummies gemaakt, spoken door het doolhof geleid en oogbal pingpong gespeeld! Verder stappen de kinderen in de voetsporen van de monsters, worden er toverdrankjes en heksensoep geproefd, doen ze de heksendans en worden er spinnen gelanceerd!

Benieuwd? Kijk op https://www.kiddies-feestkisten.nl/themakist-griezelfeest voor meer informatie.

Een geslaagd piratenfeest                                                                                                        12 november 2020

Een stoere piraat, dat wil bijna elk kind weleens zijn! Een echt piratenfeest geven is dan helemaal een spannend avontuur! Ook deze week viert een jarige zo’n tof piratenfestijn!

Onze piratenkist zit bomvol unieke en kwalitatief mooie piratenoutfits voor ieder kind (zowel voor meiden als jongens) met een prachtige aankleding voor het huis of de tuin om er een heus piratennest van te maken.

Samen gaan de piraten op zoek naar de schat! Onderweg moeten ze de uitdagingen van de grote zee zien te overwinnen, de strijd aan gaan met haaien en laten zien dat ze echte zeerovers zijn, voordat ze van de grote schat mogen gaan genieten.

Het piratenthema is uiterst geschikt om zowel buiten als binnen te doen. Boek alvast kosteloos vooruit of kijk voor meer informatie op: https://www.kiddies-feestkisten.nl/themakist-piraten

bottom of page