top of page

Het team achter Kiddies


Het team achter Kiddies bestaat uit Laura Jaspers en Rosie Pieterse. Gezamenlijk streven we ernaar ieder kind een onvergetelijk partijtje te laten beleven, waarbij orginaliteit, kwaliteit en service bij ons voorop staan. De glimmende koppies van kinderen die jarig zijn en ook nog eens zo'n leuk verjaardagsfeest mogen geven en daarna vol verhalen de feestkisten weer terug komen brengen. Daar is toch wel waar je het voor doet!


Laura: Als gastouder werk ik al jaren met kinderen en ben ik dol op ze. Met Kiddies kan ik zowel mijn creativiteit als mijn liefde voor kinderen geweldig combineren!


Rosie: Organiseren zit me in het bloed, al toen ik in groep 7 zat organiseerde ik samen met mijn beste vriendin partijtjes bij mensen thuis. Om het nu met Kiddies professioneel aan te mogen pakken, is een droom die uitkomt!


In onze herinnering zijn de partijtjes thuis ons toch het meest bijgebleven. De mooiste herinneringen maken met je vriendinnetjes als bruidjes of als deftige dames of met je vrienden in het bos je eigen legertent opzetten. Deze herinneringen zijn onvergetelijk.

Graag tot ziens bij Kiddies Feestkisten


Laura Jaspers, Rosie Pieterse

bottom of page